Medewerkers

Anouk Visscher -  Directeur & Ambulant gezinsbegeleider 

Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijf. In een klein bedrijf heb je vaak de zelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is! Een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je ECHT begeleiding op maat kan bieden. 


                                     

 Susanna Scholten – Orthopedagoog 

Ik ben Susanna en ben sinds november begonnen bij GROEI. Hier ben ik zowel als gezinsbegeleider, als orthopedagoog werkzaam. Ik vind het in mijn werk belangrijk om uit te gaan van de kracht van een gezin. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs met kinderen te werken aan bepaalde doelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat zorg altijd op maat wordt aangeboden. Hopelijk tot snel! Vivianne Kaldenberg Pedagoog 

 Mijn naam is Vivianne en ik ben werkzaam als pedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Mijn insteek is positief, hierdoor richt ik mij op de krachten en mogelijkheden van een gezin. Een goede samenwerkingsrelatie vind ik enorm belangrijk. Openheid en eerlijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Het leuke aan GROEI vind ik dat het een klein bedrijf is en dat we werken vanuit de visie dat niemand perfect hoeft te zijn. Mijn drijfveer binnen GROEI is om een bijdrage te mogen leveren aan een stevige relatie tussen ouder en kind. 


                                               

                                                                                               Femke van Leer - Ambulant gezinsbegeleider

Mijn naam is Femke van Leer en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik zie het als een uitdaging om ontwikkelingsgericht te werken en daarbij de focus te leggen op de mogelijkheden van het gezin. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en het kind op zoek te gaan naar praktische en creatieve oplossingen. Bij GROEI werken wij vanuit een kleinschalige setting met vaste begeleiders waardoor onze zorg persoonlijk en betrokken is. Een goede samenwerking en het werken vanuit vertrouwen vormen voor mij de basis in het werk. 


Amina Fares – Ambulant gezinsbegeleider i.o.

Mijn naam is Amina, ik ben 22 jaar en volg de opleiding ‘Social Work’ aan de Hogeschool in Utrecht. Ik werk sinds oktober 2019 bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik wil graag naast mijn studie mijzelf in de praktijk ontwikkelen. Mijn interesse in de zorg is er altijd geweest. Ik ben erg leergierig en wilde meer leren. Ik ben dus op zoek gegaan naar een baan die uitdaging biedt. Zo ben ik bij Gezinsondersteuning GROEI terecht gekomen, een jong dynamisch bedrijf dat veel opties biedt en openstaat voor ontwikkeling. Ik doe mijn werk met plezier, ik vind het mooi om te zien dat de theorie niet altijd op de praktijk slaat. In de praktijk is het soms zo dat je er met andere methoden of ter plekke zelfbedachte methoden meer bereikt kan worden dan in de theorie staat. Daarnaast is er ook het feit dat ieder kind uniek is en daarbij unieke begeleiding nodig heeft die wellicht niet voor iedereen passend is. En daar start mijn uitdaging.