Medewerkers

 
Het team van  Gezinsondersteuning GROEI bestaat uit verschillende begeleiders en een orthopedagoog. 
Hieronder stellen de medewerkers zich kort aan u voor:


Anouk Visscher - eigenaar Gezinsondersteuning GROEI 

Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijfje. In een klein bedrijf heb je vaak de zelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is! Een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je ECHT begeleiding op maat kan bieden.


 Susanna Scholten – Orthopedagoog

Ik ben Susanna en ben sinds november begonnen bij GROEI. Hier ben ik zowel als gezinsbegeleider, als orthopedagoog werkzaam. Ik vind het in mijn werk belangrijk om uit te gaan van de kracht van een gezin. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs met kinderen te werken aan bepaalde doelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat zorg altijd op maat wordt aangeboden. Hopelijk tot snel!


 


Amina Fares – Ambulant gezinsbegeleider i.o.

Mijn naam is Amina, ik ben 22 jaar en volg de opleiding ‘Social work’ op de Hogeschool in Utrecht.

Ik werk sinds oktober 2019 bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik wil graag naast mijn studie mijzelf in de praktijk ontwikkelen. Mijn interesse in de zorg is er altijd geweest. Ik ben erg leergierig en wilde meer leren. Ik ben dus op zoek gegaan naar een baan die uitdaging biedt. Zo ben ik bij Gezinsondersteuning GROEI terecht gekomen, een jong dynamisch bedrijf dat veel opties biedt en openstaat voor ontwikkeling. Ik doe mijn werk met plezier, ik vind het mooi om te zien dat de theorie niet altijd op de praktijk slaat. In de praktijk is het soms zo dat je er met andere methoden of ter plekke zelfbedachte methoden meer bereikt kan worden dan in de theorie staat. Daarnaast is er ook het feit dat ieder kind uniek is en daarbij unieke begeleiding nodig heeft die wellicht niet voor iedereen passend is. En daar start mijn uitdaging.