Team

Anouk Visscher
Directeur en ambulant gezinsbegeleider
Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijf. In een klein bedrijf heb je vaak dezelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is! Een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je ECHT begeleiding op maat kan bieden. 

Susanna Scholten
Adjunct Directeur & Behandelaar MSc (Orthopedagoog)
Ik ben Susanna en werk nu een paar jaar met veel plezier bij GROEI. Hier ben ik zowel als gezinsbegeleider, als orthopedagoog werkzaam. Ik vind het in mijn werk belangrijk om uit te gaan van de kracht van een gezin. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs met kinderen te werken aan bepaalde doelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat zorg altijd op maat wordt aangeboden. Hopelijk tot snel!

Daniëlla van Kleef-Versteeg
Orthopedagoog-generalist (regiebehandelaar)
BIG: 19926875931

Mijn naam is Daniëlla van Kleef-Versteeg en ik ben met liefde en plezier sinds oktober 2021 verbonden aan GROEI. Ik voel me thuis bij de ambities om van betekenis te zijn voor de kinderen, jongeren en gezinnen die bij GROEI geholpen worden met begeleiding of behandeling. In de samenwerkingsrelatie zijn verbinding, respect en gelijkwaardigheid voor mij het uitgangspunt. Ik vind het belangrijk dat we oog hebben voor wat het kind heeft meegemaakt en dat we het kind zien in de context van het gezin, de school en de vriendengroep. Uiteindelijk gaat het erom dat elk kind zich kan ontwikkelen vanuit een hechte vertrouwensbasis met de opvoeders en zo veilig kan opgroeien en ontdekken wie hij/ zij is en wil zijn.

Lisette ten Oever
Behandelaar MSc (orthopedagoog)
Hoi iedereen! Ik ben Lisette ten Oever en ik werk sinds januari 2021 als orthopedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Vanuit een rustige en open benadering probeer ik een veilige basis te creëren voor ouder en kind. Iedereen mag zichzelf zijn. Ons kleine team zorgt voor korte lijntjes en veel flexibiliteit, wat ik erg fijn werken vind! Misschien tot snel. 

Floor Adolfsen
Behandelaar MSc (orthopedagoog)
Hoi allemaal! Ik ben Floor Adolfsen en sinds december 2021 werkzaam bij Gezinsondersteuning GROEI. Hier werk ik als orthopedagoog en ambulant gezinsbegeleider. Veiligheid, vertrouwen en openheid zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk. Ieder kind is uniek en verdient daarom de begeleiding die bij hem of haar past. Vanuit een positieve insteek werk ik samen met het kind en het gezin, waarbij gelijkwaardigheid voor mij centraal staat. Wie weet tot snel!

Erianne Schilperoort
Behandelaar MSc (orthopedagoog)
Mijn naam is Erianne Schilperoort en ik ben sinds oktober 2022 werkzaam als orthopedagoog bij Groei Samen en Gezinsondersteuning Groei. 
Vanuit wederzijds vertrouwen hoop ik een fijne samenwerking te creëren waarin we stap voor stap uitzoeken wat er nodig is om de gewenste doelen te bereiken. 
Ik vind het belangrijk om met een positieve benadering en door oog te hebben voor iemands krachten, samen zoveel mogelijk succeservaringen te beleven! Ieder kind is uniek en verdient het om op zijn/haar eigen tempo en manier kansen te krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen in een fijne omgeving.

Mariët Geijsberts
Administratief medewerker / management assistente
Mijn naam is Mariët Geijsberts. Sinds januari 2021 werk ik met veel plezier bij GROEI. Wat zo leuk is aan het werken bij GROEI is dat het een jong en dynamisch team is, waar flexibiliteit erg belangrijk is en de lijntjes kort.
Mijn werk is vooral administratief, maar omdat het zo’n klein bedrijf is zorg ik bijv ook dat de bedjes zijn opgemaakt en de boodschappen in huis zijn voor de logeerweekenden. Dat maakt het heerlijk afwisselend!

Marion Meurs
Administratief medewerker / management assistente
Mijn naam is Marion Meurs en ik werk sinds 1 februari 2022 als management assistent/administratief medewerker bij gezinsondersteuning Groei B.V. en Groei Samen B.V. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van de financiële administratie. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de algemene administratie van Gezinsondersteuning Groei en Groei Samen B.V. op rolletjes loopt. Wat zo bijzonder is aan het team/directie is de fijne onderlinge samenwerking en de korte lijntjes zodat wij tot een mooi bedrijf kunnen groeien. “Groeien doe je samen”.

Vivianne Kaldenberg
Pedagoog
Mijn naam is Vivianne en ik ben werkzaam als pedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Mijn insteek is positief, hierdoor richt ik mij op de krachten en mogelijkheden van een gezin. Een goede samenwerkingsrelatie vind ik enorm belangrijk. Openheid en eerlijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Het leuke aan GROEI vind ik dat het een klein bedrijf is en dat we werken vanuit de visie dat niemand perfect hoeft te zijn. Mijn drijfveer binnen GROEI is om een bijdrage te mogen leveren aan een stevige relatie tussen ouder en kind

Demi Cammel
Pedagoog
Mijn naam is Demi Cammel en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik werk vanuit het oogpunt: naast elkaar, met elkaar. Dat wil zeggen dat een fijne samenwerkingsrelatie voorop staat. Samenwerken vanuit gelijkwaardigheid. We staan niet boven, maar naast elkaar. Openheid en transparantie zijn voor mij belangrijke waarden. Samen opzoek gaan naar krachten en mogelijkheden om vertrouwen te krijgen in de toekomst. Opvoeden is maatwerk want ieder kind is anders!

Femke van Leer
Ambulant Gezinsbegeleider
Mijn naam is Femke van Leer en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik zie het als een uitdaging om ontwikkelingsgericht te werken en daarbij de focus te leggen op de mogelijkheden van het gezin. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en het kind op zoek te gaan naar praktische en creatieve oplossingen. Bij GROEI werken wij vanuit een kleinschalige setting met vaste begeleiders waardoor onze zorg persoonlijk en betrokken is. Een goede samenwerking en het werken vanuit vertrouwen vormen voor mij de basis in het werk. 

Hedy Bonte
Ambulant Gezinsbegeleider
Hallo! Mijn naam is Hedy Bonte en ik ben sinds oktober 2020 werkzaam als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben iemand die graag in mogelijkheden denkt en ik vind het belangrijk om het samen te doen. Ik ga graag stap voor stap en met geduld te werk. Dan vind ik het ook belangrijk om stil te blijven staan bij welke groei er al is gemaakt. Het prettige aan GROEI is dat het een klein team is waardoor er korte lijntjes zijn en ik sluit me helemaal aan bij de visie dat niemand perfect hoeft te zijn!

Chantal van den Born
Ambulant Gezinsbegeleider
Hoi allemaal, mijn naam is Chantal van den Born. Ik woon samen met mijn partner en onze 2 dochters (tweeling). Per februari 2022 werk ik als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Je zal mij ook zien tijdens de logeerweekenden en/of de zaterdagopvang. Wat ik fijn vind aan GROEI is dat het een klein team is waar je je snel thuis voelt. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wil werken. Na ruim 16 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Van nature neem ik een rustige en observerende houding aan, ik denk graag in mogelijkheden en heb oog voor ieders kwaliteiten. Graag luister ik aandachtig naar het kind zodat het kind zich gehoord voelt. Wie weet tot snel!

Natalie van den Engh
Ambulant Gezinsbegeleider
Mijn naam is Natalie van den Engh. Ik woon samen met mijn partner en mijn dochter. Ik ben sinds Oktober 2022 werkzaam als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben een rustig en open persoon. Een belangrijk aspect van mijn werk vind ik: vertrouwen. Ik neem de tijd om dit vertrouwen met de gezinnen op te bouwen en vanuit daar te werken aan onze doelen. Daarnaast ben ik altijd in voor een grapje, omdat ik vind dat het leven soms al serieus genoeg is. Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten!

Kim Custers
Ambulant Gezinsbegeleider
Hallo! Ik ben Kim en vanaf januari 2022 ben ik werkzaam bij Gezinsondersteuning GROEI als ambulant gezinsbegeleider en daarnaast ben ik op dit moment bezig met de master Forensische Gezinspedagogiek aan de Universiteit Leiden. Ik vind het erg waardevol om deze studie te combineren met dit werk, zo kan ik de theorie die ik leer direct toepassen in de praktijk. In mijn werk vind ik het belangrijk dat het gezin centraal staat, een probleem bestaat in mijn ogen niet zonder de context. Juist door de potenties van belangrijke anderen te zien en te gebruiken kan een omgeving gecreëerd worden waarin het kind zich positief kan ontwikkelen.

Sharon Stevense
Ambulant gezinsbegeleider i.o.
Hi allemaal, Mijn naam is Sharon. Ik loop sinds september dit jaar stage bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben erg benieuwd naar wat het werk van een gezinsbegeleider inhoudt en verwacht daar tijdens deze stage achter te komen. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en hoop hier te ontdekken welke manier van begeleiding geven bij mij past. Dit ga ik doen door mee te kijken met andere begeleiders en op den duur ook zelf hiermee te oefenen. Mijn voorkeur gaat uit naar werken in een kleinschalig team, waardoor GROEI er bij mij uitsprong en ik mij snel thuis voel binnen het team. Ik kijk uit naar een leerzaam stagejaar. Wie weet tot snel!

Lionne Blik
Ambulant gezinsbegeleider i.o.
Mijn naam is Lionne Blik en ik ben derdejaars student Social Work aan hogeschool Windesheim. Sinds september loop ik stage bij GROEI.  Tijdens mijn stage bij GROEI zou ik graag meer kennis op willen doen in de praktijk. Ik loop vier dagen per week mee met de begeleiders van GROEI en zou graag mijn steentje bij willen dragen. Ik hoop jullie snel tegen te komen!

%d bloggers liken dit: