Team

Anouk Visscher
Directeur en ambulant gezinsbegeleider
Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijf. In een klein bedrijf heb je vaak de zelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is! Een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je ECHT begeleiding op maat kan bieden. 

Susanna Scholten
Adjunct Directeur & Behandelaar MSc (Orthopedagoog)
Ik ben Susanna en werk nu een paar jaar met veel plezier bij GROEI. Hier ben ik zowel als gezinsbegeleider, als orthopedagoog werkzaam. Ik vind het in mijn werk belangrijk om uit te gaan van de kracht van een gezin. Daarnaast vind ik het leuk om spelenderwijs met kinderen te werken aan bepaalde doelen. Ik vind het dan ook belangrijk dat zorg altijd op maat wordt aangeboden. Hopelijk tot snel!

Daniëlla van Kleef-Versteeg
Orthopedagoog-generalist (regiebehandelaar)
BIG: 19926875931

Mijn naam is Daniëlla van Kleef-Versteeg en ik ben met liefde en plezier sinds oktober 2021 verbonden aan GROEI. Ik voel me thuis bij de ambities om van betekenis te zijn voor de kinderen, jongeren en gezinnen die bij GROEI geholpen worden met begeleiding of behandeling. In de samenwerkingsrelatie zijn verbinding, respect en gelijkwaardigheid voor mij het uitgangspunt. Ik vind het belangrijk dat we oog hebben voor wat het kind heeft meegemaakt en dat we het kind zien in de context van het gezin, de school en de vriendengroep. Uiteindelijk gaat het erom dat elk kind zich kan ontwikkelen vanuit een hechte vertrouwensbasis met de opvoeders en zo veilig kan opgroeien en ontdekken wie hij/ zij is en wil zijn.

Lisette ten Oever
Behandelaar MSc (orthopedagoog)
Hoi iedereen! Ik ben Lisette ten Oever en ik werk sinds januari 2021 als orthopedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Vanuit een rustige en open benadering probeer ik een veilige basis te creëren voor ouder en kind. Iedereen mag zichzelf zijn. Ons kleine team zorgt voor korte lijntjes en veel flexibiliteit, wat ik erg fijn werken vind! Misschien tot snel. 

Mariët Geijsberts
Administratief medewerker / management assistente
Mijn naam is Mariët Geijsberts. Sinds januari 2021 werk ik met veel plezier bij GROEI. Wat zo leuk is aan het werken bij GROEI is dat het een jong en dynamisch team is, waar flexibiliteit erg belangrijk is en de lijntjes kort.
Mijn werk is vooral administratief, maar omdat het zo’n klein bedrijf is zorg ik bijv ook dat de bedjes zijn opgemaakt en de boodschappen in huis zijn voor de logeerweekenden. Dat maakt het heerlijk afwisselend!

Vivianne Kaldenberg
Pedagoog
Mijn naam is Vivianne en ik ben werkzaam als pedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Mijn insteek is positief, hierdoor richt ik mij op de krachten en mogelijkheden van een gezin. Een goede samenwerkingsrelatie vind ik enorm belangrijk. Openheid en eerlijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden. Het leuke aan GROEI vind ik dat het een klein bedrijf is en dat we werken vanuit de visie dat niemand perfect hoeft te zijn. Mijn drijfveer binnen GROEI is om een bijdrage te mogen leveren aan een stevige relatie tussen ouder en kind

Demi Cammel
Pedagoog
Mijn naam is Demi Cammel en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik werk vanuit het oogpunt: naast elkaar, met elkaar. Dat wil zeggen dat een fijne samenwerkingsrelatie voorop staat. Samenwerken vanuit gelijkwaardigheid. We staan niet boven, maar naast elkaar. Openheid en transparantie zijn voor mij belangrijke waarden. Samen opzoek gaan naar krachten en mogelijkheden om vertrouwen te krijgen in de toekomst. Opvoeden is maatwerk want ieder kind is anders!

Femke van Leer
Ambulant Gezinsbegeleider
Mijn naam is Femke van Leer en ik werk als ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Ik zie het als een uitdaging om ontwikkelingsgericht te werken en daarbij de focus te leggen op de mogelijkheden van het gezin. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en het kind op zoek te gaan naar praktische en creatieve oplossingen. Bij GROEI werken wij vanuit een kleinschalige setting met vaste begeleiders waardoor onze zorg persoonlijk en betrokken is. Een goede samenwerking en het werken vanuit vertrouwen vormen voor mij de basis in het werk. 

Hedy Bonte
Ambulant Gezinsbegeleider
Hallo! Mijn naam is Hedy Bonte en ik ben sinds oktober 2020 werkzaam als ambulant gezinsbegeleider bij gezinsondersteuning GROEI. Ik ben iemand die graag in mogelijkheden denkt en ik vind het belangrijk om het samen te doen. Ik ga graag stap voor stap en met geduld te werk. Dan vind ik het ook belangrijk om stil te blijven staan bij welke groei er al is gemaakt. Het prettige aan GROEI is dat het een klein team is waardoor er korte lijntjes zijn en ik sluit me helemaal aan bij de visie dat niemand perfect hoeft te zijn!

Dante van As
Pedagoog
Mijn naam is Dante van As. Ik werk als ambulant gezinsbegeleider en als groepsbegeleider bij GROEI. Ik vind het belangrijk dat ieder gezin en ieder kind begeleiding op maat krijgt, omdat iedereen anders is. Daarnaast leren kinderen door te doen, met vallen en opstaan. Bij Gezinsondersteuning GROEI kan ik deze visie goed in de praktijk brengen, middels activiteiten die aansluiten op de doelen van het gezin/de kinderen. Zo komt het gezin en de kinderen stap voor stap spelenderwijs een beetje verder. En dat is nou GROEI! 

Lionne Blik
Ambulant gezinsbegeleider i.o.

Mijn naam is Lionne Blik en ik ben derdejaars student Social Work aan hogeschool Windesheim. Sinds september loop ik stage bij GROEI.  Tijdens mijn stage bij GROEI zou ik graag meer kennis op willen doen in de praktijk. Ik loop vier dagen per week mee met de begeleiders van GROEI en zou graag mijn steentje bij willen dragen. Ik hoop jullie snel tegen te komen!

%d bloggers liken dit: