Algemene info

”Kleinschalige zorgverlening, betrokken bij de cliënt en zijn systeem, korte lijntjes. Werken vanuit de visie dat niemand perfect hoeft te zijn. Zo omschrijf ik de dienstverlening van Gezinsondersteuning GROEI” 

Anouk Visscher 
Directeur Gezinsondersteuning GROEIGezinsondersteuning GROEI biedt ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een bijzondere ontwikkeling. De begeleiding vindt in de thuissituatie plaats. GROEI vindt het belangrijk dat het systeem van het kind of jongvolwassene wordt betrokken bij de begeleiding. 

Voor wie?
GROEI biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hieronder vallen mensen met Autisme, McDD, ADHD, (licht) verstandelijke beperking en andere ontwikkelingsstoornissen. Daarnaast biedt GROEI ook begeleiding aan ouders met een licht verstandelijke beperking bij het opvoeden.

Waar werkt GROEI?
Ondersteuning inkopen van Gezinsondersteuning GROEI kan zowel via het Persoonsgebonden Budget (PGB) als via Zorg In Natura (ZIN)

GROEI heeft een Zorg in Natura contract (WMO en Jeugdwet) met een aantal gemeenten. Dit zijn de volgende gemeenten: Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal. 

Gezinsondersteuning GROEI heeft een Zorg in Natura contract met alle Lekstroom gemeenten. Hieronder vallen de gemeente Vijfheerenlanden, gemeente Houten, gemeente IJsselstein, gemeente Nieuwegein en gemeente Lopik.

Staat uw gemeente er niet bij, neem dan contact met ons op. We kunnen kijken wat er in uw situatie mogelijk is.

%d bloggers liken dit: