Logeerweekenden

GROEI organiseert logeerweekenden. De logeerweekenden vinden plaats bij ons op locatie in Beusichem. De weekenden zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met Autisme, ADHD, McDD of een andere ontwikkelingsstoornis. De logeerweekenden hebben een dubbele werking; ouders worden ontlast en kinderen ontmoeten lotgenoten. Op het logeerweekend is professionele begeleiding aanwezig.

De logeerweekenden worden gehouden op onze locatie in Beusichem. Ben je geen cliënt van GROEI? Geen probleem! Een medewerker van GROEI komt bij jou thuis langs voor een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dat gesprek  maak je kennis met een begeleider van GROEI en kan je al jouw vragen stellen.

Zo ziet het logeerweekend eruit:
Je komt op vrijdag tussen 15.00 en 16.00 aan op onze locatie. Je ontmoet de begeleiders en drinkt rustig een glas limo. Er is een planning aanwezig met wat we gaan doen en wat ieders taakjes zijn. Vrijdagavond is het film- en spelletjes avond. Op zaterdag organiseert GROEI een activiteit. Na de activiteit gaan jullie lekker eten en is er zaterdagavond alle ruimte om je eigen ding te doen. Zondagochtend is er een lekker ontbijt. Je mag natuurlijk uitslapen als je dat wilt 😉 Voor de zondag heeft de begeleiding een activiteit in of om het vakantiehuis voorbereid. Om 14.00 kan je worden opgehaald. Het weekend zit erop! We hopen dat je het naar je zin hebt gehad!

Hoe wordt deze zorg gefinancierd?
Gezinsondersteuning GROEI heeft met alle gemeentes van regio Rivierenland een Zorg in Natura contract voor logeren regulier en logeren intensief. 
Gezinsondersteuning GROEI heeft een Zorg in Natura contract met de gemeentes van Regio Lekstroom voor logeren/kortdurend verblijf.
De logeerweekenden kunnen ook gefinancierd worden vanuit een PGB.

%d bloggers liken dit: