Logeerweekenden

Vorige slide
Volgende slide

Logeerweekenden

Gezinsondersteuning GROEI organiseert logeerweekenden. De logeerweekenden vinden plaats bij ons op locatie in Beusichem. De weekenden zijn bedoeld voor kinderen en jongeren met Autisme, ADHD, Hechtingsproblematiek of een andere ontwikkelingsstoornis. Deze weekenden bieden een dubbele werking: ouders worden ontlast, en kinderen hebben de kans om lotgenoten te ontmoeten. Professionele begeleiding is gedurende het hele logeerweekend aanwezig.

Het logeerweekend begint op vrijdag, waarbij je tussen 16:00 en 17:00 aankomt op onze locatie. Daar ontmoet je de begeleiders en de andere kinderen, richt je je kamer gezellig in en bespreken we gezamenlijk het programma voor het weekend. De invulling van de avonden varieert, met bijvoorbeeld film- of spelletjesavonden, en soms gaan we erop uit naar bijvoorbeeld de film, glowgolfen, de bossen in of zwemmen bij De Meent. Verder is er een vaste planning met specifieke taakjes voor iedereen.

Zondag proberen we lekker uit te slapen en is er tijd om even te ontspannen voordat we onze spullen weer inpakken. Tussen 13:30 en 14:00 kan je worden opgehaald. Het weekend zit erop! We hopen dat je het naar je zin hebt gehad!

Inclusie- en exclusiecriteria begeleiding